2015- Programok

Életed Küldetésed szerinti Újjáépítésének Éve

Életed újjáépítésében, az Új Valóságod megteremtésében ott vagyok Veled egész évben:

Képzések, tanfolyamok, programok

1. Új Valóság (Ú.V.)- transzformációs programok, előadások az önmegvalósítás legfontosabb témáiban: az önismeret, önelfogadás, önszeretet, önbizalom, önmenedzsment és célmegvalósítás, valódi hivatás témákban.

Belső bizonyosságban

BELSŐ IRÁNYTŰ – Láss Tisztán, hogy tudd merre indulj!

Ú.V. 1. Láss Tisztán – Belső Iránytű – január 13, 17:00-21:00, személyes részvétellel és/vagy hanganyagban. Az előadás témái többek között: Mi a Belső iránytű és mi köze a felső vezettetéshez? 2013 energiái, segítő erői, hogy valóban újjáépíthesd az életed és megvalósíthasd Igaz Önvalód.Meditáció és gyakorlás során összpontosító és testet-lelket-szellemet összerendező gyakorlatokra számíts!

A program helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em.1. Korlátozott létszám! Bejelentkezés szükséges! Részvételi díj: 3500Ft.

Bővebben erről a programról itt olvashatsz>>>

***

Teremts Új Valóságot!

2. Nagy Éves Önmegvalósítás Kombinált képzéstervű Tanfolyam: online és személyes részvételű tanfolyam: az Új Valóság – transzformációs programokkal összehangoltan, az önmegvalósítás legfőbb témáiban önfejlesztő tanfolyamokat indítok, hogy életed minden területét Legteljesebb Önmagadhoz méltó módon élhesd

Első tanfolyam: Célkitűzés-Célmegvalósítás Online tanfolyam>>>, január 31-től, 12 500Ft/ 8 hetes tanfolyam: írott anyagok, gyakorlatok önállóan végezhető, lépésről-lépésre követhető felépített formában járhatod végig a célmegvalósítás útját: a céljaid beazonosításától, azok helyes és valóban aktivizáló megfogalmazásán keresztül a céljaid megvalósításához szükséges lépéseken keresztül az önmotivációig és a sikeres megérkezésig. Az írott anyagokat hanganyagok és videóanyagok teszik teljessé, és közösségi tér élvezetessé, inspirálóvá.

TEK kineziológia

3. TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia) A személyiség-fejlesztő, terápiás és/vagy tanácsadói munkájuk iránt elkötelezettek számára idén is tartok kineziológia képzéseket:

I. szint: Kineziológia alapok, Legstresszesebb Kapcsolat Oldása és Generációs oldások2015. február 7-től

II. szint: Metabolikus kineziológia, Rekonstrukciós kineziológia 2015. tavasz

III. szint: Trigon és Dimenzió Mátrix 2015 nyár

Bővebben a TEK képzésekről, TEK aktualitásokról: www.kineziologiakezeles.hu>>>

…és igen, most is lesznek kifejezetten NŐKnek szóló képzések, programok:

 

 

 

 

 

4. AranyAsszony képzés

Első spirál: Női Teljesség címmel

Indul: február 2-án, este 19:00-21:30.

  • 6 hetente 1x személyes találkozó: előadás + szertartás az adott női minőség jegyében + megbeszélés/közösségi tér
  • online környezetben: írott háttéranyagok, hanganyagok, otthon végzendő gyakorlatok + online közösségi tér, skype konferencia
  • Időráfordítás: összesen 12 hónapon át tartó folyamat, az egyes női minőségbe tartozó időszak jeles pontján találkozunk személyesen is, tehát havonta 1x, mellette a saját időbeosztásod szerint követheted az online megosztott tartalmakat.
  • Részvételi díj: 9 000Ft/hónap, egy összegű befizetés esetén 8 000Ft/hónap. Csak személyes részvételt kérve 3500Ft/alkalom, csak online részvétellel (melyben benne vannak a személyes találkozások hanganyagai is – kivéve szertartás-részek)  7 000Ft/hónap, egy összegben befizetve 6000Ft/hónap.

Témák:

önismeret- női önismeret, női mintakincs (saját, generációs, inkarnációs és kollektív tudattalanba tartozó minták, blokkok, hitrendszerek, női értékek és tradíciók stb.) ismerete, női erők, női energetika, testtudat, női minőségek, megismerése, évkör és életkör, életciklusok, női életmisztériumok és beavatások, női teremtő erők, női erő-Be-Avatások segítenek az utadon.

Második spirál: Női Újjászületés

Indul: március 8. Nők napján, 

  • 4 hetente 1x személyes találkozó: előadás + szertartás az adott női archetípus jegyében + megbeszélés/közösségi tér
  • online környezetben: írott háttéranyagok, hanganyagok, otthon végzendő gyakorlatok + online közösségi tér, skype konferencia
  • Időráfordítás: összesen 13 hónapon át tartó folyamat, havonta 1x találkozunk személyesen is, mellette a saját időbeosztásod szerint követheted az online megosztott tartalmakat.
  • Részvételi díj: 8 000Ft/hónap, egy összegű befizetés esetén 7 000Ft/hónap.

Témák:

A női teljesség elmélyültebb megértése és megélése, a 13 Női Archetípus nyomán = ki vagy és mit képviselsz nőként, nőiség-történeted gyógyítása, nőtudat és kiteljesedett nőiséged megélése a hétköznapi életedben, párkapcsolatodban, munkád során, stb. női erő szerek segítik újjászületésedet. Női-ÖnMagad kifejezése, női önmegvalósításod útja.

Harmadik spirál: Női Erő – 2015-ben

Eszközök és módszerek “a vagyok, aki vagyok” kifejezésére a valódi hivatásban, papnői és gyógyítói eszköztár elsajátítása, felkészülés a női erő-szer-ek tartására, az évkör és életkör misztérium tanítására, női értékek ápolására. Női teremtő erő és a női gyógyító erő ébresztése. Mindezekhez hangsúlyos gyakorlati képzés ad keretet és alapot.

Negyedik spirál: AranyAsszony – 2015-ben

Az utolsó spirálban az elhivatottak tradíció őrzővé válnak, gyógyítóvá érnek és papnővé szentelődnek. A képzés negyedik spiráljának célja, olyan gyógyító erőforrássá és tudás átadóvá válhass, aki éli női teljességét, uralja női teremtő erejét, éli az aranyasszony tradíciót – magyar és globális értelmezésében egyaránt s mindezeket hitelesen átadni, tanítani képes. Felkészülés az AranyAsszony hivatásra: A női bölcsességet ébresztve, a női tradícióban szereket tartva, gyakorlati képzés közben személyiség -és nőiségfejlesztő munkát végezve az AranyAsszonyok gyógyítják és emelik népünk és földünk kollektív nőiségét, a férfiakkal való kapcsolatát és elősegítik a férfi-női együtt-működés és együtt teremtés folyamatát.

Gyorsított képzési lehetőség: azok számára, akik az elmúlt években jártak hozzám az AranyAsszony körökbe, Rózsa körökbe és elhivatottak a női minőség emelésére, nőiség -és személyiség fejlesztő munka végzésére, papnői és gyógyító munka végzésére. >>>Jelezd részvételi szándékod és tájékoztatlak a lehetőségekről!

Van-e előfeltétele a képzésen való részvételnek?

Nincs. Pszichológiai, kineziológiai, természetgyógyászati, népi gyógyászati és egyéb – és főleg a gyakorlatban is alkalmazott – háttértudás nem előfeltétel, de előny a harmadik és negyedik spirálban.

***

Szüless Újjá – testben, lélekben!

 

 

 

 

 

 

4. Női Energia Fitnesz Kezdő tanfolyam

2015. február 11-től, hetente 1x 16 héten át, Budapesten, szerdánként

Egy testet-lelket átmozgató, légzés technikákat, vizualizációs gyakorlatokat is tartalmazó mozgásforma, mely az intim izmokra és a mély izmokra éppúgy hat, mint a női energetikai rendszer és női egészség szempontjából fontos szervekre, energiaközpontokra. A NEF mindemellett izgalmas utazás nőiséged rejtett titkaiba, a női élet misztériumaiba és a női minőségekbe.

5.Női Energia Fitnesz Intenzív – női erőforrás tréninggel egybekötött elvonulás

2015. júniusban 5 nap

A NE kezdő gyakorlatsora mellett a női erőforrásokat ismerheted meg, melyek az energetikai rendszeredben és női mivoltodban rejlenek első sorban. Bővebben a Női Energia Fitnesz tanfolyamokról>>>

***

Ezen programok már biztosan lesznek…

Jelentkezni rájuk a programok linkjén vagy az

noionmegvalositas kukac gmail . com címemre írott levélben!

Várlak rájuk szeretettel és fénnyel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner


Bővebb információk:

Ha szeretnél tájékozódni a legfrissebb hanganyagokról, online és/személyes részvételű tanfolyamokról, képzésekről keresd fel a téged érdeklő témának megfelelő oldalt:

Aktuális programok, általam tartott előadások/tanfolyamokhoz minden témában: www.pozsgainikoletta.com

Női Témákban: www.noionmegvalositas.hu

Önfejlesztés, Önképzés = Self-coaching témában: www.onfejlesztes.info

Kineziológia, terapeuta képzés témában: www.kineziologiakezeles.hu

Családállítás, drámatechnikák, SzInT és Szinkron tréningek kapcsán: www.szemelyisegintegracio.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.