Csakrák Fénye “ÖRÖM-TEST©®-építő” Tanfolyam

Csakrák Fénye “ÖRÖM-TEST©®-építő” Tanfolyam

A 7 csakra energetikai rendszerünk alapja, megismerésük és a velük való tudatos munka az öngyógyításnak éppoly fontos része, mint amennyire a felemelkedés folyamatában kiemelt szerepet játszik. Az egyes csakrákhoz tartozó elméleti tudás mellett a hozzájuk tartozó életterületeket feltáró mély önismereti és önfejlesztési haladást hozó gyakorlatok is helyet kaptak a tananyagban. Az egyes csakrákhoz azok tisztítását, blokkoldását és energetizálását segítő gyakorlatokat és módszereket is tanítok. Továbbá fontos része a tanfolyamnak az egyes csakrákhoz született meditációs felvételsorozat is, melyek a fájdalomtest transzformációját és az Új Föld megélésének alapjaként az ÖRÖM-TEST ©® felépítését célozzák!

Tanfolyami információk: 16 hét (kb. 2 hét 1 csakrára), online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék  + célzott és megdolgoztató önelemző gyakorlatok, csakrameditációs  hanganyagok segítik az elmélyülést,  kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, tanfolyamvezető online jelenléte mellett és személyes találkozást is biztosító csakrameditációs esték! 

Ára: 22 500Ft, aki személyes meditációkon is szeretne részt venni, annak a 7 meditációra kedvezményes részvételi díja lesz: 2000Ft/meditáció (3500Ft helyett).

A tanfolyam anyagának alapja a “Csakrák Fénye” című e-könyv és munkafüzet  kapható: 3 500Ft

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

About admin

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.