Hatékony ÁllásVadászat Recesszióban is!

Hatékony ÁllásVadászat Recesszióban is!

Online tanfolyam női álláskeresőknek, állásváltást tervezőknek. A tananyag végigkísér az álláskeresés folyamatán, segít elkészíteni az állásvadászathoz szükséges dokumentációkat (önéletrajz, kísérőlevél, portfólió stb.), felkészülni a magyar és az idegen nyelvű állásinterjúkon való sikeres szereplésre. A bértárgyalás és a cégen belüli karrierépítés mellett az elbocsátás/felmondás fontos tudnivalói is helyet kaptak. Az énmárka építés és a hatékony öneladás technikái kiemelt szerepet kapnak. A tanfolyam hatékonyságát videóanyagok segítik.

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, feladatlapok, videó felvételek és hanganyagok,  kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, szakértő karrier-tanácsadó, állásinterjú tréner online jelenléte mellett.

Ára: 12 500Ft

A tanfolyam anyagából e-könyv is készül, 2011. novemberétől elérhető.

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

About admin

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.