Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam

Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam

A tanfolyam legfontosabb célja, hogy a tarot és a számmisztika rendszere élővé, a hétköznapjaidban alkalmazható aktív segédeszközöddé válhasson a döntéseid meghozatalában és azok várható következményeinek felmérésében, a Téged körülvevő világ eseményeinek értelmezésében. A két orákulum rendszert összekapcsolva tanítom, építve egymást segítő analógiás kapcsolataikra. A tananyag kiemelt része a tarot és a számok beavatási rendszere, a teljes önmegvalósítási út áttekintése, melyekhez ritkán hozzáférhető különleges belső megérést  hozó, rendszer összefüggéseket mutató kirakások is tartoznak.

Tanfolyami információk: 14 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék  (részletes kártya és számleírások, kirakásleírások) + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, élő tanfolyamon készült előadás hanganyagok segítik az elmélyülést és pótolják a személyes jelenét hiányát,  kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, tanfolyamvezető online jelenléte mellett. A tanfolyam végén közös gyakorlási lehetőség. Ára: 18 500Ft

Bővebben a Tarot és Számmisztika Integrált Tanfolyamról – …hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>


About admin

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.