ÉN-Erő-Ébresztő Ingyenes Program: önbizalom növelés, önbecsülés erősítés, útmutatás, inspiráció az örömteli élet megteremtéséhez!

ÉN-Erő-Ébresztő Ingyenes Program?

Az ÉN-Erő-Ébresztő ingyenes program, melynek részeként élettanításokat, bölcsességeket, életreform gondolatokat kaphatsz és legfőképpen intenzív önbizalom növekedés, önbecsülés erősödést érhetsz el. A levelekben útmutatást és folyamatos inspirációt, támogatást kapsz a személyes fejlődésedhez, a céljaid megvalósításához, legteljesebb önmagad szerinti élet megteremtéséhez – azaz Igaz Önvalód, legfelsőbb ÉNed szerinti élet megteremtéséhez.

Az ÉN-Erő-Ébresztő Program legfőbb célja, hogy mindazon erőforrásokat felébressze, amelyek már benned vannak. Lehet, hogy valamilyen okból elvesztetted a kapcsolatot a benned rejlő ÉN-erővel, mégis mindig van lehetőséget újra csatlakozni hozzá, önmagadra találva belső erőforrásodat megerősítve, örök fényforrássá válva önmagad számára.

Miben segít az ÉN-Erő-Ébresztő Ingyenes Program?

Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket ad, hogy az életed a maga legteljesebb formájában tudd megélni. Mindeközben fontos, hogy a fizikai, anyagi világban való érvényesülés, a valódi hivatás megtalálása, megélhetés, az álmaid megvalósítása, az erősségeid és tehetséged kibontakoztatása, a lelki-érzelmi vonatkozások, kapcsolati harmónia és a spirituális fejlődés egyaránt hangsúlyos és kiegyensúlyozott figyelmet kapjon.

Jó helyen vagy tehát, ha

  1. újra rá szeretnél lelni belső erőforrásaidra
  2. ismét élni szeretnél női teremtő erőddel
  3. magabiztos szeretnél lenni és önbizalmad erősítenéd
  4. belső hangodat, intuíciódat szeretnéd újra tisztán hallani
  5. teljes, megelégedett életre vágysz
  6. szeretnél női szerepeidben összhangot teremteni
  7. valódi hivatásodra szeretnél rátalálni
  8. szeretnél örömteli életet élni és ezt megosztani másokkal is
  9. információt és technikákat kapni arra, hogyan valósíthatja meg álmait

Milyen területeken nyújt segítséget az ÉN-Erő-Ébresztő ingyenes Program?

1. Önismeret

2. Önbizalom

3. Önbecsülés

4. Önértékelés – Pozitív Énkép

5. Segítség a céljaid megvalósításában

6. Segítség az élet kihívásaiban, az akadályokkal és nehézségekkel való megküzdésben

7. Útmutatás és női életstratégia

8. Inspiráció

9. Motiváció

10. Folyamatosan bővülő tudástár az önmegvalósítás témájában

11. Támogató közösség

Hogyan kaphatod meg mindezeket?

Egy egyszerű feliratkozás után az e-mailes postaládádba érkező levek útján. A levelek hetente maximum 2-3 alkalommal érkeznek, és az alábbiakat kapod meg általuk:

1.Önértékelés-erősítés, Pozitív Énkép Fejlesztés, Önbizalom és önbecsülés erősítés

Az önértékelés-fejlesztő mini-kurzus után önbizalom és önbecsülés erősítő e-kurzussal folytathatod. A már most 10 részből álló kurzus (33 napos:) minden levele egy-egy önbizalom növelő tippel, technikával ismertet meg!

2.Kedvezmények, előnyök, információk

feliratkozott tagja vagy az “ÉN-Erő-Ébresztő” Programnak, akkor számodra további kedvezmények lesznek elérhetők (ezek általában vagy pénzbeli előnyök vagy egy-egy anyagom ingyenes hozzájutási lehetőségét jelentik!). A programban résztvevők értesülnek először az új írásokról, interjúkról, bejegyzésekről is.

Mit kell tegyél, hogy részt vehess a programban?

Egy egyszerű feliratkozással jelezni tudod, hogy kéred az ÉN-Erő-Ébresztő Programhoz tartozó ingyenesen elérhető anyagokat!

Feliratkozás után azonnal indul a 14 napos intenzív önértékelés-fejlesztő képzés, és kapsz egy plusz ajándékot is:)

Próbáld ki! Igazi ösztönző erő-forrás lesz a lelkednek!

***

Keresztneved, ahogy szólíthatunk:*
Vezetékneved:
E-mail címed:*
E-mail címed még egyszer, az elírások elkerülése végett:


***

About the Author

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.