Női Célkitűzés-Célmegvalósítás Tanfolyam

Női Célkitűzés-Célmegvalósítás Tanfolyam

Az Álmod Megvalósítható!
Az Álmod Megvalósítható!

Céljaid beazonosítása után megtanulhatod, hogyan tudod különösen hatékonyan megvalósítani az álmaid! Feltárod a belső erőforrásaid, eddigi kudarcaid okát, megismered a célkitűzés-célmegvalósítás folyamatában elkövethető tipikus női hibákat és kialakíthatod a sikereidet biztosító saját önmotivációs eszköztárad.

Teremts szíved legmerészebb álmaiból valóságot, miközben lépésről-lépésre jobb életminőséget biztosítasz magadnak! Küszöböld ki az eddigi hibákat, használd ki a belső és küldő erőforrásaidat, ösztönző segítséggel és kitartással érd el a céljaidat!

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, hanganyagok és videófelvételek, kérdés-válasz lehetőséggel, közösségi interakcióval, szakértő vezető online jelenléte mellett. Ára: 12 500Ft

Bővebben a Női Célkitűzés-célmegvalósítás tanfolyamról>>>

A tanfolyam anyagából könyv és munkafüzet készült: Váltsd valóra az életed! címmel. Könyv: 3500Ft, Munkafüzet: 4 500Ft, egyben: 6 000Ft

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

About admin

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.