Szinkron Tréning Módszer ©®

Szinkron Tréning Módszer ©®

A Test-Elme-Szív összehangolt működéséért, az egyéni potenciálok felszabadításáért, az ép testben megélhető ép lélek szabad teremtő erejéért, a teljes szellemi kapacitásokért

– hogy Szinkronba kerülj legteljesebb önmagaddal és valódi lehetőségeiddel –

Egyénre szabott, mégis a csoportos foglalkozások előnyeit kiaknázó tréningmódszer.

A Szinkron Tréning célja a test-lélek-szellem összerendezése, az egyensúlyi állapotból való kibillenés fennálló és visszatérően ismétlődő okainak feltárása és a harmonikus állapot helyreállítása a tréningnap fókuszának területén (pl. pénz/bőség, párkapcsolatok, gyermeknevelés, anyaság, egészség, stb)

A Szinkron Tréning során alkalmazott módszerek alapvetően alternatív, képesség-, készség- és személyiségfejlesztő, stresszkezelő elemek, melyek merítenek az életmódtanácsadó-és terapeuta, kineziológusi praxisból, de személyre szabott energia-egyensúly helyreállító légző-és meditációs gyakorlatokat is alkalmaznak. A csoportdinamikai alapelveket figyelembe vevő, a csoportban rejlő  támogató erők kiaknázását segítő gyakorlatok.

Alapmódszerek még:

  • SzInT (állítások, drámatechnikák, kineziológia mesterhármasa) Essence©® módszer, mely a Szinkron Módszer, Terápia és Tréning©® alapja
  • Személyiségfejlesztő tréningelemek
  • Pénz-bőség tudatosság fejlesztő gyakorlatok
  • Meditációk, vizualizációs gyakorlatok
  • Megerősítő mondatok és gyakorlatok (=pozitív állítások vagy más néven affirmációk)

Amivel szinkronban vagy, azt vonzod és az van jelen az életedben. A hiány, a szűkség és az adósságok kibillent állapotokat jeleznek. Lásd miben és miért akadályozod önnön gazdagságod, boldogulásod. Kerülj szinkronba a pénzzel, a bőséggel.

A tréningnapon MINDENKI állít, s személyes rálátást kap, hogyan akadályozza a pénz felé áramlását, gyarapodását!

Hogy lehetséges ez?

A Szinkron Tréningmódszerrel egyénre szabottan minden résztvevő számára saját pénz konstellációt állítunk fel, mellyel rálátást kap arra, milyen módon szabotálja saját boldogulását, s lehetősége is van arra, hogy ebben oldást, változást érjen el.

A legmodernebb epigenetikai, test-mező és információs gyógyászati kutatásokra épülő forma, melynek legfőbb célja az egyén öngyógyító folyamatait beindítani, a test-lélek-szellem egyensúlyát helyreállítani és az egészség megőrzésben a későbbiekben használható egyénre szabott gyakorlatokat összeállítani, megtanítani.

A Szinkron Tréning az alábbi elméletekre, módszertani háttérre alapoz:

1. Rupert Sheldrake-féle mezőelmélet

2. Hellinger-féle családállítás rendszerelmélete, szisztémikus-fenomenologikus rendszer-terápia (“mező-gyógyászat”)

3. Eric Pearl reconnective healing (kapcsolatteremtő gyógyászat) módszere

4. Karl Pribram test-mező elmélete, holografikus agy elmélete

5. Deborah Rozman és Howard Martin HeartMath kutatók szív koherencia elmélete

6. Hullám Mátrix elmélet és Szív-Elme Mátrix elméletek (Frank van den Bovenkamp)

7. Epigenetikai kutatások

8. Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia – dr. Varju Márta és Gál Attila rendszere, melynek jómagam is oktatója vagyok

9. Hagyományos keleti gyógyászat (kínai szerv-érzelem megfeleltetések, elem-tan, meridiánrendszer, erőközpontok, akupresszúrás pontok, chi-kung gyakorlatok; indiai csakratan, csakra terápiás gyógymódok, thai energiavonalak és masszázspontok, stb.)

10. Életmódtanácsadás-és terápia természetgyógyászati ágba tartozó módszer és eszköztár

11. Kineziológia természetgyógyászati ágba tartozó módszer és eszköztár

12. Dethlefsen, Dahlke, Tepperwein – szimbolikus betegség-értelmezés, pszichoszomatika

13. Emil Coué – gyógyító képzelet

14. Személyiség Integrációs Terápia és Tréning módszerek

A Szinkron Terápia díja:

15 000Ft / 60 perces alkalom

20 000Ft / 90 perces alkalom

Otthoni Szinkron Harmónia Csomag díja: 10 000Ft (ebben 1 személyre szóló vezetett meditáció elkészítése, .mp3 formátumban való átadása, a személy számára szükséges gyakorlatok összeállítása és leírása szerepel)

Jelentkezés a csoportos Szinkron Tréningnapokra

A Szinkron Tréning napokra jelentkezni az npozsgai Kukac kineziologiakezeles.hu címre írott levélben vagy a +36-70-336-35-29-es telefonszámon lehet!

Ha nem vesszük fel, hagyj üzenetet, írj sms-t!

Várlak szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, TEK tanácsadó/oktató, életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, szinkron terapeuta

www.szemelyisegintegracio.hu

www.kineziologiakezeles.hu

About admin

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.