Tudatos Pénzkezelés Tanfolyam

Tudatos Pénzkezelés Tanfolyam

A pénzügyeid rendezésétől a pénzvonzás gyakorlatáig három  fázisban, 12 hét alatt (=88 nap) juthatsz el a Személyes Pénzkezelést tanító önfejlesztő program három fázis a során. A gyakorlat-fajsúlyos tanfolyammal a kezedbe veszed a pénzügyeid és tudatos pénzkezelés mellett anyagi stabilitást, biztonságot, jól-létet és anyagi függetlenséget teremthetsz önmagad és szeretteid számára!

Tanfolyami információk: 12 hét (88 nap), online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, pénzáramlást és bevétel-kiadás vezetést segítő kiegészítő anyagok – szoftverek, kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, vezető online jelenléte mellett. Ára: 18 500Ft

Bővebben: Pénzkezelés – Pénzvonzás – Bőségteremtés: az anyagi biztonságért

A tanfolyam anyagából e-könyv is elérhető, mely lényegileg 3 könyv egyben: 6 500Ft

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

About admin

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.