Valódi Hivatás – Női KarrierTeremtés Tanfolyam

Valódi Hivatás – Női KarrierTeremtés Tanfolyam

Megismered a női életciklusokat és karrierutakat. Megtalálod a karrier irányod, segítséget kapsz a választott hivatásban való karrier kiépítéséhez, megteremtéséhez. Rálátásod lesz az alkalmazotti és a vállalkozói szféra jellemzőire, előnyeire és hátrányaira, az egyikből a másikba való átlépés lehetőségeire,  ajánlott útjára. Karrierépítést tanulsz nőkre szabva: én márka építés, álláskereséstől a bértárgyalásig, előléptetés, váltás és vállalkozásépítés – női vállalkozások. Kiemelt szerepet kapnak a női erősségek, a női önmenedzsment a munka világában és a női életszervezés dilemmának megoldási útjai.

Mottó: Találd meg mire vagy hivatott; építsd fel a karriered; csináld, amit szeretsz és a megelégedettség mellett a pénz is követni fog!

Tanfolyami információk: 12 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, feladatlapok, videó felvételek és hanganyagok,  kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, szakértő vezető online jelenléte mellett. Ára: 18 500Ft

A tanfolyam anyagából e-könyv is készül, várhatóan 2011. decemberétől kapható lesz.

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

About admin

Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.