2013 – új év elején

Fél-elem helyett Magabiztosság, Hit és Tetterő

A két-ségeinket önmagunkkal szemben és a világ alakulásával szemben érdemes a saját érdekünkben feloldanunk. Az egység életérzésében, a szeretet megéléseiben nincs két-ség, szétesettség.

Mi a dolgom, és ezáltal miben segítelek ebben az évben is?

A tanítás az egyik. Információ-szemlélet-tudás-bölcsesség-tapasztalat rendszerezése, átadása vagy közvetítése. Öntudatra ébresztés, középpontba helyezés és szeretettel-teli megtartás…ez a másik.

Miért dolgozom ebben az évben (is)?

Hogy egyre kevesebb ember legyen, aki megrémül a riogatásoktól, aki attól retteg, hogy nem tudja kifizetni a számláit, hogy elhagyják és magára marad, ha felvállalja magát, stb.

Nem, nem a félelem ellen dolgozom…hanem az EGYSÉGÉRT. A személyiségen belül, a lelken belül, a családon belül, a kapcsolatokon belül, a népeken belül és a világon belül. Ahol egység van, ott nincs helye kettéosztottságnak, ott harmónia, lelki béke és szeretet honol.

Azért vagyok, hogy egyre több ember legyen, aki megtalálja önmagát és helyére billenti először a saját világát. Ezért választottam a kineziologiakezeles.hu mottójául: “Találd meg önmagad és a világ a helyére kerül”.  A belső világod és ezt követi a külső is. A kis-világod és Földünk nagy világa is.

…és tudom, hogy a világunk harmóniája, békéjéért  a nők rengeteget tehetnek…ezért írtam a noionmegvalositas.hu mottójának: “A női teljesség ajándéka – a világ harmóniája”...és ezért helyezek ekkora hangsúlyt a női erő ébresztésére, a nőiségben való kiteljesedésre, s ezen keresztül nő és férfi harmóniájára, együtt-működésére.

További segítőid 2013-ben is:

Aminek tehát részese vagy azzal, olvasod az oldalt vagy ezt a levelet, az az, hogy elfogadod a tanítást, elfogadod a lehetőséget.

Milyen lehetőségek szolgálják az önmegvalósításodat?

 1. Ingyenes hírlevél, amit már most is kapsz:) Benne életvezetési tippek, tanácsok és saját életben megélt tapasztalások az örömteli élethez vehető úton.
 2. Ingyenes önfejlesztő anyagok, cikkek, hangfelvételek,videók, meditációk, melyekben már most is óriási kincsesbányát rejt a noionmegvalositas.hu oldala
 3. Önfejlesztő-személyiségépítő  online tanfolyamok>>> immár 9 témában, melyek mindegyike a személyes kiteljesedésedben ad intenzív segítséget
 4. 6 önfejlesztő témájú már nyomtatásban is kapható könyv>>>
 5. Személyes előadások, tréningek, szemináriumok, meditációs estek, melyek a gyakorlati megvalósítást szolgálják, tájékozódj róluk a 2013-as Programok oldalán>>>
 6. Szakmai képzések, továbbképzések kineziológia, személyiség integráció, lélekgyógyászat témákban
 7. Személyes konzultációk és kezelések, hogy egyénre szabott válaszokat, megoldásokat és oldásokat kaphass

…s ha még nem olvastál 2013-ról hasznosat, ezeket ajánlom figyelmedbe:

 • 10 milliószoros napok 2013-ban>>>
 • 2013 – az Újjáépítés Éve>>>
 • …Segítséged van tehát bőven, itt az ideje, hogy cselekedj!

  Szeretettel noszogatlak:

  Pozsgai Nikoletta

  About admin

  Pozsgai Nikoletta Katalin, önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem mindazokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a személyes értékeik és nőként/férfiként megélhető lehetőségeik tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a hozzám fordulók a saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve kibontakoztathassák lényük természetes tehetségeit, ajándékait.